Buletin ARR

Materiale promotionale de la organizatorii Friedrichshafen

De curand au sosit de la organizatorul expozitiei de la Friedrichshafen, materialele promotionale pentru participarea ARR de anul acesta! In principiu au fost expediate afise si etichete autocolante pe care le veti descoperi la evenimentele noastre.

Posted in Buletin ARR | Leave a comment

COMUNICAT A.R.R

Asociaţia Radioclubul României vă invită duminica,  25 decembrie 2016, începând cu ora 08.00 pana la ora 23.59 să luaţi parte la licitatia in scopuri caritabile la care se pun in vanzare doua lucrari de pirogravura realizate de copiii  care au participat la Academia de vară “ATLANTYKRON 2016”, sub indrumarea lui Catalin YO3IPC.

Posted in Buletin ARR | 2 Comments

A.R.R. PARTICIPA DIN NOU LA TÂRGUL INTERNAŢIONAL GAUDEAMUS

           În perioada 16-20 noiembrie 2016 se desfăşoara în cadrul Pavilionului Central al ROMEXPO – Bucureşti, Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, Ediţia a XXIII-a. La invitaţia Societăţii Române de Radiodifuziune şi în calitate de partener al acesteia, Asociaţia Radioclubul României organizeaza ca în fiecare an în cadrul unui stand generos ca suprafaţă, sub … Citește în continuare A.R.R. PARTICIPA DIN NOU LA TÂRGUL INTERNAŢIONAL GAUDEAMUS

Posted in Buletin ARR | Leave a comment

Propuneri de modificare si completare a Deciziei privind reglementarea serviciului de amator

In data de 21.09.2016 o delegatie a A.R.R. a depus la registratura centrala a ANCOM o documentatie cuprinzand propuneri de modificare si completare a Deciziei privind reglementarea serviciului de amator, supusa dezbaterii publice, sosite de la numerosi radioamatori YO, atat membri cat si simpatizanti ai A.R.R.

Posted in Buletin ARR | 10 Comments

INFORMARE A.R.R.

Comitetul Executiv al ARR s-a intrunit in sedinta ordinara in 15.09.2016 ora 12.00 la sediul asociatiei din Bucuresti pentru a discuta urmatoarele puncte pe ordinea de zi:                1. Situatia activitatilor A.R.R: bilant activitati realizate, masuri organizatorice si aprobare bugete pentru actiunile ce urmeaza a fi realizate pana la sfarsitul anului; 2. Infiintarea … Citește în continuare INFORMARE A.R.R.

Posted in Buletin ARR, Noutăţi | Leave a comment

Taxa de membru (+2% :)

ANUNŢ   Conducerea A.R.R aduce la cunoştinţa membrilor săi faptul că taxa de membru pe anul 2016 este de 120 RON, plătibilă până la data de 31.03.2016, sumă în care se regăsesc serviciile de expediere QSL extern, QSL intern, taxa EURAO şi abonamentul la Revista MAGAZIN YO.Taxa poate fi plătită în numerar la întâlnirea de … Citește în continuare Taxa de membru (+2% 🙂

Posted in Buletin ARR, Noutăţi | Leave a comment

Vicepreşedintele EURAO e din România

Sâmbătă, 27.06.2015, ora 17.00,  în cadrul lucrărilor EURAO (http://www.eurao.org/ro), desfăşurate şi cu ocazia expoziţiei internaţionale de la Friedrichshafen, a avut loc Adunarea  Generală a reprezentanţilor membrilor organizaţiei europene a radioamatorilor. Unul dintre punctele pe ordinea de zi a fost alegerea Vicepreşedintelui EURAO. A.R.R. a propus conducerii EURAO pe YO9RIJ Petrică pentru această demnitate, această propunere … Citește în continuare Vicepreşedintele EURAO e din România

Posted in Buletin ARR, Noutăţi | Leave a comment

La mulţi Ani ! cu ocazia Zilei Naţionale a României!

La începutul fiecărei luni, realizăm un sumar al principalelor acţiuni desfăşurate de membrii noştri, a noutăţilor, cât şi activităţilor pregătite pentru luna viitoare. Cu fiecare ocazie căutam idei noi pentru diversificarea şi pentru îmbunătăţirea activităţilor noastre. Avem plăcerea de a vă anunţa că începând cu data de 01.12.2014 Asociaţia Radioclubul României (A.R.R.) este membru cu … Citește în continuare La mulţi Ani ! cu ocazia Zilei Naţionale a României!

Posted in Buletin ARR | Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.