QSO cu… Mos Craciun

Asociatia Radioclubul Romaniei va invita in perioada 01 – 31 decembrie 2016 la un QSO cu… Mos Craciun!
Atmosfera Sarbatorilor de Iarna va fi colorata radiofonic in aceasta iarna de mai multe statii cu indicative speciale de forma YP2XMAS … YP9XMAS.

Aceste statii vor emite in cat mai multe benzi de frecvente si in cat mai multe moduri posibile, prin efortul conjugat al membrilor asociatiei, pentru a oferi colegilor radioamatori din YO si nu numai ocazia unor momente de relaxare si de bucurie in preajma Craciunului si a Revelionului. Ne dorim nu doar un QSO de genul „59 – 73” ci cate o mica poveste de iarna depanata cu fiecare corespondent.
Pentru cei mai fideli corespondenti ai nostri vom oferi la final o diploma electronica, acordata la solicitare celor care au lucrat cu cel putin 3 dintre indicativele noastre speciale XMAS. Mai multe detalii veti gasi in paginile dedicate acestor indicative speciale de pe site-ul QRZ.com.
Prin urmare, va asteptam la un QSO in luna decembrie cu drag si cu apelul „Ho ho hooo, QRZ de YP…XMAS?”
Sorin YO2MSB

5 comentarii la „QSO cu… Mos Craciun”

  1. Multumim pentru aprecieri!
    Ideea originala nu este a noastra, OF9X fiind prima statie a lui Mos Craciun care emite si in aceste zile celebrand Sarbatorile de Iarna. Ulterior, mai multe statii din Europa au preluat aceasta idee in ultimii trei ani, folosind sufixul XMAS.
    Anul acesta, pentru prima data in Romania, Mos Craciun are si la noi mai multe statii cu acest sufix, incercand sa aduca putina culoare si multa bucurie in peisajul alb/negru al iernii. Va asteptam cu drag in frecvente la un QSO cu Mos Craciun!
    Craciun Fericit si La Multi Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.