Noua paradigma a comunicatiilor radio

Radioclubul Romaniei (ARR) au participat la conferinta internationala „Noua paradigma a comunicatiilor radio” organizata de ANCOM.
Evenimentul a avut si un caracter aniversar, ANCOM sarbatorind 150 de ani de la afilierea Romaniei la ITU, insa subiectul central al discutiilor l-au reprezentat comunicatiile de urgenta.

Invitati din SUA, Franta, Belgia si Norvegia au prezentat organizarea acestor servicii in tarile lor, precum si modul concret in care s-a actionat in situatii de criza (atentate teroriste, calamitati naturale, etc).
Asociatia Radioclubul Romaniei, constienta de importanta comunicatiilor pe urgenta pentru comunitate, a demarat la inceputul anului 2016 un proiect complex de constructie al unei retele nationale pentru comunicatii de urgenta, proiect ce se afla in prezent in faza finala de aprobare. Implementarea proiectului va avea loc la starsitul anului 2017 iar finantarea va fi asigurata din surse proprii ale ARR, precum si din fonduri europene nerambursabile.img_4360 img_4359 img_4358 img_4357 img_4354 img_4345 img_4342 img_4341

Un gând despre „Noua paradigma a comunicatiilor radio”

  1. Felicitari pentru participare! In lipsa celor care ar trebui sa faca acest lucru se vede de la distanta ca altii sunt mai nimeriti sa preia acest domeniu! Nu bagarea in seama cu membrii ai conducerii IGSU si SMURD este valabila in ecuatia comunicatiilor de urgenta ci pragmatismul lucrurilor pe care le faceti! Bravo ARR! (desi ma doare sufletul ca o spun) Sper sa nu fiu hulit pentru asta! Hi! 73 !Cristi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.