Propuneri de modificare si completare a Deciziei privind reglementarea serviciului de amator

In data de 21.09.2016 o delegatie a A.R.R. a depus la registratura centrala a ANCOM o documentatie cuprinzand propuneri de modificare si completare a Deciziei privind reglementarea serviciului de amator, supusa dezbaterii publice, sosite de la numerosi radioamatori YO, atat membri cat si simpatizanti ai A.R.R.

Documentul vizeaza atat modificari si completari  pentru un numar de 10 articole ale textului supus dezbaterii publice, cat si articole noi care vin in sprijinul imbunatatirii si dezvoltarii activitatii de radioamator din Romania.
Propunerile noastre au vizat inclusiv eliminarea unor prevederi din regulament ce nu se mai regasesc decat in legislatia unor state ex-sovietice, dorinta noastra fiind aceea de a conectata radioamatorismul romanesc la realitatea radioamatorismului modern civilizat.
Profitand de prezenta la sediul ANCOM, prin amabilitatea domnului Octavian Lupu, in cadrul unei intrevederi ce a durat mai bine de o ora, membrii delegatiei A.R.R. au avut ocazia de a prezenta viziunea asociatiei cu privire la directiile de dezvoltare si realitatile din radioamatorismul YO, aspect pentru care multumim si pe aceasta cale directoratului ANCOM. img_4338-1
Putem spune in acest moment ca vizita a fost una foarte reusita si pragmatica, creandu-se deja premisele unor proiecte comune viitoare.
A.R.R

10 comentarii la „Propuneri de modificare si completare a Deciziei privind reglementarea serviciului de amator”

 1. E corect, dar totusi – unde pot sa vad propunerile vostre inaintata ANCOM? Asta daca nu e „clasificat”. Iertati-ma pentru postura mea de :neinformat”.
  73 de yo6ajr Miki

 2. Toti radioamatorii (membri sau nu ai ARR) care au inaintat propuneri catre noi, contribuind astfel la redactarea materialului, au primit prin email, chiar in ziua depunerii la ANCOM a materialului, un exemplar al acestuia. De asemenea, toti membrii ARR vor primi materialul prin email, la urmatoarea informare periodica privind activitatile ARR.
  73, Dan YO9FNP – membru fondator ARR

  1. Mi se pare extrem de corecta pozitia! La invitatia de a participa cu idei domnii avizi de nouati nu sau aratat interesati de a contribui dar la a comenta, sunt primii!

 3. Pe http://www.radioamator.ro, ati anuntat: „O SINTEZA a documentului depus de A.R.R. ce contine modificari propuse regulamentului ANCOM se regaseste la aceasta adresa.”

  Ma intreb, in acest caz, ce intelegeti dvs prin O SINTEZA!? Vad ca deveniti mai „secretosi” ca FRR.
  Cu acest articol, ati anuntat „poporu`” ca si voi ati participat, sa fie asta o SINTEZA??? :-)))))!

 4. „Dan
  3 OCTOMBRIE 2016 LA 12:29 PM
  Toti radioamatorii (membri sau nu ai ARR) care au inaintat propuneri catre noi, contribuind astfel la redactarea materialului, au primit prin email, chiar in ziua depunerii la ANCOM a materialului, un exemplar al acestuia. De asemenea, toti membrii ARR vor primi materialul prin email, la urmatoarea informare periodica privind activitatile ARR.
  73, Dan YO9FNP – membru fondator ARR”

  As indrasni sa va atrag atentia ca este vorba de viitorul Regulament al Radioamatorilor Romani, nu de Regulamentul : „Toti radioamatorii (membri sau nu ai ARR) care au inaintat propuneri catre noi,”
  Asta pentru a clarifiac pozitia mea atunci cand am intrebat de „SINTEZA”. In fine , va doresc succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.